Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommenterar ibland så här. Ewa-Britt Nilson inspirerade.


Knas på rim 2017 11 24






Justa brädningen i schack
där med löparen inledde attack
under själva läsningen
satt brödet vid jäsningen
läste inte i bivack.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 420 gånger
Publicerad 2017-11-24 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP