Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mol allena

Med blicken sänkt
och munnen öppen
ligger han i fosterställning
Alltid påklädd
levande begravd
livet så nära inpå
Ekollon landar på hans
nakna ansikte

Att vakna upp ur dvalan tyckte mannen var bra, efter att hittat två udda

mol allena strumpor i tvättstugan.


© Christer Johansson 2017-11-25





Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-25 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP