Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Notsomad inspirerade. Skriver rimmad kommentar stundom. Lade till ett (som) i efterhand.


Kritik på en text (1648) fem rader






Spelar på mången sträng
texten vill som gå i säng
sova ut i kuddens gråt
känslor vill den komma åt
dansa dödens bleka sväng.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 402 gånger
Publicerad 2017-11-26 02:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP