Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En [1] smärre antydan.

E är ingen easy bok-

stav. Esc foerecómmë27. Emeller-

tid, inget vidare väder idag. 

I Omnejden City – regn.

[--------------------------------]             




Prosa av farbror zwed
Läst 135 gånger
Publicerad 2017-11-26 16:55



Bookmark and Share


  farbror zwed
55101 [#] fungé27a27. F7 before: f8 (ø) foerecómmë27.
Vänlig-
en,
the farbror.





2017-11-26
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed