Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mycket matematik måste man skriva.

Boken eller manualen är parkerad [just] nu. Men matematik-

en fungé27a27. Avhandling-

en tar (emeller-

tid) tid

nlig-

en,

the farbror. 




Prosa av farbror zwed
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-26 17:11



Bookmark and Share


  farbror zwed
ritmo primo – o sv
2017-11-26

    Sefarge VIP
Kan så vara?
Frödings 120-140
Åriga sjungande lyrik
håller Än.Över tidens
Tecken. Matematik,musik
och mystiklyrik en fråga
om rytm o takt?
;)

2017-11-26
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed