Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se parat ismer. Tavlor en del, utställning vad ger, abstrakta ting och bilder, tavlor, stövlar installation kallas. Femton kannor för bevattning trädgård av gröna. Annan en skriva även nog kan.


Ge ogebripligheten ett ansikte (poesi)




Det som händer vad just är
annan en och skriver
bildligt möjligt gebripliga texter
bara som vilse går
annan och en igen och fram åter.

Annan och en i (vad det nu heter)
använder av sig
en ordning högst egen, sinnlig.

Gebripliga några enligt
Ogebripligheten självt
annan nog tänker
uppfattar eller känner.
Uppgiven möjligt hemligheters utanför landskap i.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 445 gånger
Publicerad 2017-11-28 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP