Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

        Även pågående modell <10101/ /f>

fungé27a27.

Summéring <10000/ /25> pågår.

 Ba+ fungé27a27. 

____ fungé27a27.

¯¯¯¯¯¯¯

-------------------

-------------------------

------------------------------- before: okay. 

____________________

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

· . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . ·

Författare gogglar. · . · . · . · . · . · . · . · . · .

Okay <121/ /11100> så. · · · · · · · · · · · · · · · · · .

Tydlig- ën. · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · .

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av farbror zwed
Läst 126 gånger
Publicerad 2017-11-28 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed