Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyrkantiga människor

fyrkantiga människor
får solen
att skina klarare
inuti

själv märker den
ingenting




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-29 18:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är aldrig bra. Är man rund så klagar folk då också.
2017-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson