Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TEXT 2129 PÅ GÅNG, WOW.                                     

TEXT 2129 PÅ GÅNG, WOW.

INGEN LÅNG-LÅNG TEXT PÅ GÅNG (nu) ÆR. Tangent-bord-et […] ær <®/ /11100> som det ær. 

FÆRG (color) [RGB] <cmy/ /K> fungeerar, wow.                                    

@… fungeerar. Wow… 7000 (70x100) [cm] fungeerar. ng (10000/ /25) paus. Vagn/retur… wow.

 

GØTEBORG <71/ /e> enligt [11101/ /22] manualen. BLÅ <å/ /aa> [Å] FUNGEERAR.

78.img <10000/ /æ> ae… ®.

05.img <10000/ /æ> ae… ®.

?F [-------------------------------]

[----------------------------------]

FUNGEERAR.

Ba+ FUNGEERAR.

RGB [FÆRG] FUNGEERAR.

20171201 [am/ /FM] <em/ /EM> FUNGEERAR.

ZWEDS FUNGEERAR… WOW… ma-te-ma-ti… k.

[----------------------------------]

[----------------------------------]

 

[----------------------------------]

 

[----------------------------------]

 

 




Bunden vers av farbror zwed
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-01 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed