Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Backanten

Kärlekstörst dricker blod
går i väglöst land
med sin lie i hand
det blev fel han heter död.

Kärlek den största, låg
stilla i hav. Slickade sten
som smakade salt
där din fot hade gått.

Ofrälst dimsynen kom
som ett lyckorus, morgontrött
grät du efter kärleksnatt.

© Bosse 2 december 2017.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bossepoet från Österbotten
Läst 210 gånger
Publicerad 2017-12-02 07:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten