Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnets klocka, ring

Snälla Anders förlåt att jag glömde uppmärksamma årets viktigaste dag. Det var igår, jag vet det i dag, kan vi inte vrida klockan dit bak.
Nej, kanske inte ändå tiden rubbar man inte så lätt. Jag måste ändå få veta ifall det inte blir någon Jul i år, när brasket och slasket glömdes bort. Utan dem kan man väl aldrig fira jul med heder.
Kanske blir allt som en gammal film där stora flingor falla, på god som ond. Där de små gossarna sjunger sin Julaftons sång, men nu i morgon skall vi ha en kylig och fin första advent.

© Bosse 2 december 2017.




Prosa (100-ordare) av Bossepoet från Österbotten
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-02 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten