Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen utför

Gråt himmel gråt döda floder av blod
människan är ond, egenmäktig svikare.
Naturens tårar borde tvätta bort
våra vardagliga tillkortakommande.

empatins oförmågan att se
våra handlandens konsekvenser
en oönskad blister på vår kropp

Saknar känslokallt det förflutnas spegel
låt mig därför leva i nuet.
Kärleken gråter med svarta tårar
ondskan skapade oförståndet,
det enda som gjorde mig lycklig.

© Bosse 2 december 2017.









Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-02 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten