Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur många artiklar om detta fall redan varit på första sidorna av största tidningar i Sverige? har någon räknat?!


Ensamstående rysk mamma från Stockholm slumområde 47

https://www.msn.com/sv-se/nyheter/inrikes/det-h%c3%a4r-%c3%a4r-polisens-st%c3%b6rsta-problem-i-martin-timell-utredningen/ar-BBG3d1N?ocid=sf

hur många artiklar om detta fall redan varit på första sidorna av största tidningar i Sverige?
har någon räknat?!
Hur många artiklar om detta fall kommer?
Kanske det räcker?
Det är groteskt!

Denna kampanj är grovt exempel av dubbelmoral.
Varför ingen vill skriva om grotesk rätt process mot barnvåldtäkt medhjälpare som fick skadestånd istället straff?!

Det är väll blåst och välstyrt masshysterin.
Jag tror att det handlar om att på löpande band peta ut gamla ledare och chefar.
Jag minns inte att något fall väckte sa stor uppmärksamhet i media.
Fall utan tydliga bevis.
Fall som tydligen preskriberats.
”offer” beskriver sitt lidande efter ”våldtäkt” oändlig.
Media tröttnar inte att publicera detta.
Varför media var inte intresserat att beskriva 11 åring pojkes lidande efter gruppvåldtäkt.
Varför ingen ville beskriva hur han skrikit och grät, hur satt han i hörnet darrande, ville inte sova och äta.
Varför ingen vill skriva om att första polisanmälan på barnvåldtäkt som gjorts direkt försvann och polisen fifflade och slingrade när jag krävde utredning och förklaringar?!
Vad sysslar svenska media med!?





Prosa av izabella wallin VIP
Läst 513 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-12-03 00:20



Bookmark and Share


  Ric
Om den svenska jounalistkåren; https://youtu.be/IsLDTmQzjoo
2017-12-04

  KattenKin VIP
Media är ute efter sensationer och att sälja lösnummer, de räddar sig själva istället för världen. Bra att du skriver!
2017-12-04

  Niliboy
Det är grova synder du refererar. Ja, här i Sverige är vi fria från kristen moralisk synpunkt. Men kanske det sker ett litet uppvaknade, men inte i kvällspressen kan man tro!?
2017-12-03

  Fulbergarn
Det är så konstigt att polisen inte har bättre vett, sånt här har hänt ända sen jag var liten men det står inte en enda rad skrivet om det. Pedofiler är ju det största hotet mot framtiden, Kämpa på
2017-12-03

  Fulbergarn
Det har alltid varit så, varför vet jag inte
2017-12-03

  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2017-12-03

    ej medlem längre
Ja varför ska våldtäkt på barn tystas ner, det är lika vedervärdigt som mot en vuxen! Hela livet blir förstört efter alla dessa traumatiska upplevelser!
2017-12-03

  Ric
Detta landet är sjukt, och media ett förbannat skämt.
2017-12-03
  > Nästa text
< Föregående

izabella wallin
izabella wallin VIP