Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visa din tanke i en svingande rullgardin


Internatism äro veta icke förstå




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Eila
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-04 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eila
Eila