Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Undrar hur många festdeltagare under detta omständigheterna riskerade åka fast på grund av de närmade varandra och lag händerna på varandra på ”fel sätt”.


Ensamstående rysk mamma från Stockholm slumområde 48

https://www.msn.com/sv-se/nyheter/inrikes/elisabeth-massi-fritz-tuffa-krav-p%c3%a5-polisen-i-martin-timell-r%c3%a4tteg%c3%a5ngen/ar-BBFZRFL?ocid=sf
Polisen kör utredning på preskriberat våldtäktsfall trotts att polisen ständig klagar på resursbrist.
på grund av resursbrist lag polis ner seriebarnvåldtäkterna i Åkersberga trotts att alla dessa fall inte är preskriberades.
Jag kontaktade Elis.beth M.ssi Fr.tz och föreslagit att hon istället sätter tuffa krav på polisen i fall av seriebarnvåldtäkterna i Åkersberga.
Hon svarade inte.
Hennes team medlem, bror och samarbetare D.vid M.ssi sa att jag skulle tacka honom för bra försvar när han grundsvek mig i process mot pedofilen.
Jag fick betala till två brottslingar skadestånd som motsvarade två mina månadslöner.
Två brottslingar ville ha mycket mera. Deras familjemedlemmar och vänner som deltagit trakasserier på mig och sonen också ville ha skadestånd.

Undrar om polisen ställer vanliga frågor till ”sexoffer” som Elisa.eth M.ssi försvarar sa tuff -
Frågor som polisen bruka ställa till sexövergrepp offer.
Varför anmälde offer just ny. Varför väntade hon nio och halv år?
Kanske agerade offer provocerande mot ”förövare”?
Kanske var offer lättklädd?

”brott” begås på sommarfest.
Var det alkohol på festen?

Var deltagarna nyktra?
Särskilt vittne? (hur vittne kan minnas allt efter nio och halv år? till mig sa polisen i samband med sonens fall att efter sa long tid vittnar är inte trovärdiga)

Varför hade offer bikini? Var det bad fest med fina media folk?
Jag kan föreställa detta.
Undrar hur många festdeltagare under detta omständigheterna riskerade åka fast på grund av de närmade varandra och lag händerna på varandra på ”fel sätt”.
Detta rättprocess är absurd teater!
tror media att läsarna idioter!?









Prosa av izabella wallin VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-04 22:52



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Vad omänskligt land vi bor i och nu 10 månader inför vall kommer att förbjudas sajter som förra kritiska kommentarer sade Morgan. som tex: "stöder svenska polisen".
2017-12-05

    ej medlem längre
Sverige förfaller och rättsrötan är uppenbar! Fruktansvärt när brottsoffren behandlas som de skyldiga!
2017-12-05
  > Nästa text
< Föregående

izabella wallin
izabella wallin VIP