Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återbrukat

Att återkomma hem där huset
blivit rivet för vanvård
där dörren blev öppen, likt
hjärtats sorg hos en mor.

kan obrukade minnen förgås
obrukade åkrar ger ingen skörd

Ångesten försöker fånga ett
senkommet förlåt
glömde du skörda
tiofaldigt fick din sådd förgå.

Nu måste längtan fångas åter
till den grönskande dal,
den som minnets lögn förkastade.

Med bön på bara knän
måste vanvården skördas.

© Bosse 5 december 2017.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-05 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten