Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggan på väggen

Skuggan på väggen är ingenting annat
än en reflektion av dig själv.
Den hemsöker dig,
håller sig fast i din rygg,
greppar om din hals.
Men den säger dig alltid samma sak:
jag är ingenting annat än du.




Fri vers (Fri form) av Midnight
Läst 499 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-06 12:24



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Magiskt!
2018-01-28

    Bergenskristall
Känner nästan hur den hemsöker!
2017-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight