Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonplikt

Tidningsbudet ställer cykeln på stödet
lätt lyfter hens armar väskan på axel.
Denna motion ger värde åt livet.

Benen inställda på högsta växel.
Morgonljuset fjärran, skogen står mörker,
glada blinkar stjärnor kräver ingen el.

© Bosse 8 december 2017.




Bunden vers (Annat versmått) av Bossepoet från Österbotten
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-08 00:21



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Tänk vad en Tidning
"är med om"innan den
Når mottagaren
( prenumeranten)
Tack för givande
insikt!

2017-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten