Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu tar jag semester. Ingen dator, ingen mobil på tre veckor. God jul och gott nytt år alla poetvänner!


Orden i himmelen

när orden i himmelen vaknar
börjar de lysa i bröstet på männen
som dör för att döda
sina brister på val

stormen får orden att vandra
utan att rasera den rådande ordningen
som upplöses i jubel över sin seger




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-08 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson