Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Panikattackstystnad

Jag grät, jag skrek, jag
dog tre gånger om
utan att berätta det för någon




Bunden vers (Haiku) av Alvtrollet
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-08 21:38



Bookmark and Share


  stefan.g
Fantastiskt bra! Vilka ord.........
2017-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Alvtrollet
Alvtrollet