Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slapstick

Alla Sprängare Hans
sönerna skrattade,
rygg går i vågor
strålade gatt ut över snön
i gula bågar.

Var rädd om veken
sa far snåla ej
Lillflicka hörde, oförvägen
med en egen tanke.

På brinnande vekestubin
katastrof
hon kissade genast
sittande.

© Bosse 9 december 2017.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-09 06:18



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Tolkningsföreträdens
förstålse över ordens
makt genom tiderna
är stor, större än vi
Tror?
:}



2017-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten