Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du tror på kärleken

Om du tror på kärleken

Om du tror på kärleken finns den alltid där
inget kan stoppa dig så lev och lär
Innan du vet ordet av finner du en vän
Som du vet du älskar

När ditt hjärta slår för någon
Då är kärleken på stört
längtan efter närhet
det du känner allra först
När ditt hjärta slår för någon
Kanske kärleken består
her svar på alla frågor
du har sökt i många år

När himmelen sänder sina tårar
kom då ihåg min vän
efter regn så kommer solsken
och då vaknar kärleken

Känslan som du ger och får
växer hos dig så stark
och det ser ut som du står på säker mark
hon var den du drömde om hon blev din bästa vän
hon är den du älskar

Om du tror på kärleken finns den alltid där
inget kan stoppa dig så lev och lär
Innan du vet ordet av finner du en vän
Som du vet du älskar

När ditt hjärta slår för någon
Då är kärleken på stört
Då är längtan efter närhet
det du känner allra först
När ditt hjärta slår för någon
Kanske kärleken består
och ger svar på alla frågor
som du har sökt i många år

Om du tror på kärleken finns den alltid där
inget kan stoppa dig så lev och lär
Innan du vet ordet av finner du en vän
Som du vet du älskar

Om du tror..
Som du vet du älskar

9-12-2017
Grapen




Fri vers av Knoparemoj
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-09 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj