Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varskodd dom

Följde längtan som går till stödda flykten,
mot din låga brann jag som ett nattfly
plåthatt lingonrisklädd ljuskrans försedd.

isterblandat vaxljus Doften, ger avsky
skapad motvilja får smak av spyor
Sången nynnar, minner sentimentalt

detta förblev räddning. Simma utan skor
klädda, endast flytväst färgen var bjärtgul.
skammen Övergrepp med helgonkulten.

© Bosse 10 december 2017.






Bunden vers (Annat versmått) av Bossepoet från Österbotten
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-10 04:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten