Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Julklappar eller ju-klappar?


Drifter är visst starka...




...men känslan av
att inte vilja
bli någons egendom,

den vinner väl
som ofta 'segern'?
Vem vill bli

fånge hos någon
annan om än
som satt i

en 'gyllene bur'?
Om buren är
andrapris i tävlingen,
kanske det ändå

är gott nog?
Ibland verkar det
vara just så.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 215 gånger
Publicerad 2017-12-10 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP