Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÖ FÖR EGEN HAND

DÖ FÖR EGEN HAND

Självmord är min tanke att dö på
Krypande ut hur ett hål jag gjort
Självmord är den enda utvägen,den känslan av min smärta
Förklara varför jag inte kan göra av med mig
Det är den berömda frasen i varje sådant här tanke
Tanken liksom rusar genom huvudet
Saker som du har sagt
saker som du gjorde mig till åtlöje
Därför vill jag dö
Självmord är den enda vägen ut
Vägen ut från smärtan du har orsakat
mig att se

Grapen




Fri vers av Knoparemoj
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-10 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj