Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ewa-Britt Nilson inspirerade mig att skriva kommentaren.


Kritik på en text (1660) kort sagt




Ibland får du till det med besked.
Andra gånger äter jag texten med blicken.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-11 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP