Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller kallt och välsignat på heligt kött



Hur kunde det komma sig att vi var bredvid varandra
denna natt
Var är stjärnorna som visade vår kärlek
så oundviklig
På utsidan flammade löven i mörkret och i
regnet
faller kallt och välsignat på heligt kött
svarta män väntar i hörnet för kvinnligt giftemål
jag är häpen om freden
det är detta som möjliggör att du sover
och andas in den tysta luften

Grapen




Fri vers av Knoparemoj
Läst 308 gånger
Publicerad 2017-12-11 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj