Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medial krasch

Tomten gråskägg, satt bakom stackmyrs högen.
Kliar gruvligt inunder koltens fållband,
aldrig detta för barnen fick berättas
han hade loppor.

Gröten kaneldoftande med sötmjölk varm,
lämnar spår av odören otvättad man.
Läste sagan barnboksrar med färger glad
ej finns där loppor.

© Bosse 11 december 2017.




Bunden vers (Annat versmått) av Bossepoet från Österbotten
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-11 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten