Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bild av hur en son beskriver hans mamma som är invandrare.


En mamma av stål

Mamma du är motargumentet till segregation.
Du är ett lyckad integration.
Du ger mig all min inspiration.
När jag ser dig plugga och jobba så hårt
får jag all min passion.
Du är min motivation.
Mamma jag har bara en fråga till dig
Hur orkar du?”




Bunden vers (Rim) av Brave
Läst 479 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-12-12 00:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det enda hon ser är målet

den som är svag är starkare
än de starkaste
Den som vågar vinner
den fege försvinner

ju mer hon läser
desto mer växer hon
brinner bara starkare

de starkaste drivkrafterna
är kärlek, rädsla och ensamhet.
Hon slåss för familjen och livet






2017-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Brave
Brave