Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kontrollerade

De finns folk där ute som är så fixerade
De vill alltid se oss segregerade
De vill alltid se oss exkluderade
De vill alltid se oss assimilerade
De vill alltid se oss isolerade
Sakta men säkert reducerade

De ska alltid vara irriterade
När dem ser oss allierade
När dem ser oss engagerade
När dem ser oss motiverade

Vi säger fuck you ni kommer aldrig att ha oss kontrollerade




Bunden vers (Rim) av Brave
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-13 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brave
Brave