Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julbaksnostalgi

Brunbrända kroppar på trasig strand
vassa naglar trycktes hårt i min hand
episkt, kunde sagan där ha slutat.

segelbåtar stolta visar vinden
hur den glada vågen likt hinden
bakut sparkar, skumfräst tanke

Minnen från sommarlyckan vid strand
syndig doft den flöt med vinden.
När dagen kom vi aldrig slutat
täcka kropparna med kyssar, vilken tanke.

© Bosse 12 december 2017.




Bunden vers (Rim) av Bossepoet från Österbotten
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-12 07:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten