Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fall

Dikt från min diktsamling "Pieces of my heart".

All I want
is for you to fall
for me
just as hard
as I fell for you




Fri vers av poemwriter
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-13 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poemwriter
poemwriter