Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galaxies

Dikt från min diktsamling "Pieces of my heart"

Can we talk about the fact
that while others see stars
in their lovers' eyes
I see galaxies
in yours?




Fri vers av poemwriter
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-13 18:25



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Enkel men djup at the same time.
2017-12-17
  > Nästa text
< Föregående

poemwriter
poemwriter