Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En Marginalanteckning efter Bypass operation.


DAGSTANKE.

Att genom kroppen uppleva tingen
och förnimma deras struktur
kan ses som naturligt.
Även genom själens närvaro bevaras
dessa intryck som bestående,
men endast genom andens inflytande
kan de ges en djupare dimension.
Och bevara intryckets varaktighet.

© Bosse 14 december 2017.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-14 13:11



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Den som drabbats av neglekt, stoppar hand i påse med prylar som den strokedrabbade sedan ska försöka känna igen med fingrarna på vänsterhanden vars höger hjärnhalva inte minns den vänstra...
2017-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten