Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meteorites

Dikt från min diktsamling "Pieces of my heart".

The higher we got
the harder we fell.
We hit the ground
like meteorites.




Fri vers av poemwriter
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-14 16:00



Bookmark and Share


  Stay Golden
Angels have been known to fall
2017-12-14
  > Nästa text
< Föregående

poemwriter
poemwriter