Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är en ängel sänd från himmelen



Du är en ängel sänd från himmelen
Du är den jag älskar du är juvelen
Jag hoppas att vi aldrig ska skiljas åt
Vi ska segla på kärlekens hav i vår segelbåt

Tänk vad tiden flyger i väg så fort
Jag tänker på dig jämt vill ha det tydliggjort
Mina tårar räcker inte till om du lämnar mig så där
Tänk om jag kunde riktigt få till det som en bildkonstnär

Grapen




Fri vers av Knoparemoj
Läst 169 gånger
Publicerad 2017-12-14 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj