Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jo. Text från slutet av maj, 2012.


Torkel tänker till





'Fick för mig det var en ung människa.
Först sedan trodde jag mig förstå något av saken.
Tänk, så jag fördrog mig.'




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-15 15:15



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Förträffligt förvirrande föreställning...!
2017-12-15

  ULJO
Ålder är bara en siffra. Inte representativ. Utan snarare av överaskande natur.
2017-12-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP