Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svulten

barnet kväver
moderns lust

brer ut sina händer
som i en bön om kärlek

oförlöst
hatet växer
kroppen gråter
av hunger

klibbigt
knäckepilens blad
droppar daggens
längtan

© Bosse 17 december 2017.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bossepoet från Österbotten
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-17 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten