Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag behövde

Det var när jag slutade leta
efter det jag trodde att jag ville ha
som jag hittade dig
som gav mig allting jag behövde.




Fri vers av poemwriter
Läst 295 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-17 15:44



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Ja, sluta leta och du finner.
2017-12-17

  Terapipoeten
Så hoppfullt!
2017-12-17
  > Nästa text
< Föregående

poemwriter
poemwriter