Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

METAFORER

Dela med två, är
rättvisans lagar

alla får lika
ingen kan klaga
behoven, tror jag
är väl samma för alla.

Dela med två, med
det gyllene snitten

vetenskaps klokt
naturen det gör
pyramider man byggt
står stadigt och bra

några får mer
andra får mindre, då
behoven inte är lika.

Dela med kvanter två gudar gör
himmelsk kaos, denna metafor
ingen hinner klaga.

© Bosse 18 december 2017.





Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-18 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten