Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

          På förekommen anledning.                          

 

 

___________________________

På förekommen anledning.      

På förekomnald… ig. Syntés(en) Ba+ forts. 

Qwerty… uio.

Också 1 (en) fråga.

Førfattaren gogglar.

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

                           

 

 

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 168 gånger
Publicerad 2017-12-18 18:00



Bookmark and Share


  farbror zwed



___________________________________
     18:00 FØRE7579MMËR. TYDLIGÈN.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯



2017-12-18
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed