Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hämnden och den tysta melodin i den.

kom nu..

kom tillbaka. 

hur kan du gå när inget har förändrats?

hur kan du försvinna när tiden fortfarande står stilla?

är det mig du bannlyser?

hur fan kan du göra det när du bara sett delar av mig?

delar som ännu inte fått sin chans att vända dig ut och in, och äta upp dig. 

hur fan kan du känna något när jag ännu inte fått chansen att förinta dig?

hur har du mage att säga något innan jag fått chansen att krossa dig,

skära dig mitt itu?

när jag fått min hämnd?

den stunden du ser solens strålar reflektera över vattenytan..

den stunden har du vunnit. 




Fri vers av livet...
Läst 379 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-19 11:21



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
vad säger man ...är det livet :)
2018-07-25

  MALVAA VIP
du en fantastisk författare :)
ingen ska vinna dig
aldrig :)
2017-12-21
  > Nästa text
< Föregående

livet...
livet...