Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oväntad

tidig måndag morgon
höstens lillasyster
kom på besök
halka hette hon

även vännen snörök
kom som en pust

stäng dörren till frysen
har du glömt den öppen
ropar vredgad mamma
ur sängens bolsterhög

© Bosse 19 december 2017.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-19 13:02



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Kuligt skriftat!
Bäst ha broddar
Så ej ändanom
Får ta stöten
;)

2017-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten