Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med tillbehör...

Ankan hade
platta fötter
vaggar glatt
till närmsta å

den kanske kan
bo i stad, ändå
breda gator
där den går

vaggar smått
gumpen viftar, glatt
fast den inte liknar
någons svans

lyteskomiken blir enkelt nöje
för ankan kan ändå, alltid
på bordet ge smaklig måltid
fylld med plommongelé.

© Bosse 19 december 2017.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-19 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten