Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fransysk visit

Pappa kom till kaffeet i byn, en förtrollad prins berättade mamma, hans kropp doftade som en flammande himmel. Den underbara kärleksdaggen föll på henne och jag kom till världen.
Jag vill känna kärleksdaggens dofter.
Har letat på kaffeer, mött män på dansen. Deras frukt har jag fött, men ingen kärleksdagg har doftat som min pappas borde. Jag skall hitta min prins hur många frukter jag än skall föda åt dessa grodor som hoppar på min kropp.
Pappa berättade om den stora världen, doften utanför det trånga bordet på kaffet.
Prinsgrodan, som när mamma kysste honom gjorde sin egen groda, mej.

© Bosse 19 december 2017.









Prosa (100-ordare) av Bossepoet från Österbotten
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-19 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten