Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hoppas på ett lyckligt slut


Tills det att allt förgås

Vilken sten än vänder
hittas där ett hål
Vrider sig i mörker
I själen där den flår
Framåt blickar små blå ögon
Hoppas på ett lyckligt slut
Men vilken sten än vänder
Ingen väg finns ut
Större hand får skavsår
Tiden sätter sina spår
Tiden bjuder sig i skuggan
Tills det att allt förgås







Fri vers (Fri form) av Emmys
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-20 21:35



Bookmark and Share


  Fulbergarn
bra debuttext och hoppas du trivs på poeter.se
2017-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Emmys