Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omringad av horor

Hjärtat trampar som en trasig motor
Dunkar mot bottnen, plöjer genom lera
Tröga slag i bruset, omringad av horor
Ett steg fram och tusen bakåt
Kom igen, vi blir sena







Fri vers av Emmys
Läst 144 gånger
Publicerad 2018-04-12 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emmys