Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NATT AUDITION

Du ser på mitt gråa hår
pratar över mitt huvud

livet är snart slut
vad har jag mera
att tillföra världen

Tid som levs i det förflutna
öppnar inga nya vägar, framåt
ger ingen biljett till lyckoland

© Bosse 21 december 2017.





Fri vers av Bossepoet från Österbotten
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-21 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten