Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hehe... bara skojj


kul fakta

15 C
- det blir inte varmare än så här i Finland, så vi börjar här:
spanjorerna tar på sig mössor, vinterjackor och handskar.
finländarna solar.

10 C
fransmännen försöker förgäves starta upp centralvärmen i sina hus.
finländarna planterar blommor i trädgården.

5 C
italienska bilar vägrar starta.
finländarna cruisar i cab.

0 C
destillerat vatten fryser
vattnet i Vanda å blir lite tjockare

-5 C
folk i Kalifornien håller på att förfrysa
finländarna grillar sista korven före vintern

-10 C
engelsmännen sätter på värmen i sina hus.
finländarna tar på sig en långärmad tröja

-20 C
australienarna flyr från Mallorca
finländarna slutar fira Midsommar, hösten har kommit

-30 C
folk i Grekland dör av kyla och försvinner från jordens yta.
finländarna börjar torka tvätt inomhus.

-40 C
Paris krakelerar sönder i kylan
finländarna löar vid korvkiosken

-50 C
isbjörnarna börjar evakuera Nordpolen
finska armén flyttar sin vinteröverlevnadskurs till senare i väntan på riktigt vinterväder

-60 C
Korvatunturi förfryser
finländarna hyr video o stannar inne

-70 C
den falska jultomten flyttar söderut
finländarna blir frustrerade eftersom det inte går att lagra Kossu (Koskenkorva) utomhus. finska armén drar ut på vinterköverlevnadskurs

-183 C
mikoberna i maten överlever inte
de finska korna klagar över att mjölkarnas händer känns kalla

-273 C
ALL atombaserad rörelse stannar
finländarna börjar säga till varandra \"Perkele vad kallt det känns ute idag.\"

-300 C
helvetet fryser till is
finländarna vinner Eurovision Song Contest




Övriga genrer av tove VIP
Läst 468 gånger
Publicerad 2006-06-01 15:43



Bookmark and Share


  osynlig
helvetet har frusit till is :D
2006-06-01
  > Nästa text
< Föregående

tove
tove VIP

Mina favoriter
Tårar