Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja du jag skerv en dikt på naturkunskapen... tro det eller ej


Aurora Borealis (norrskenet)

När nätterna är mörka då kommer hon fram.
Det är oftast på vintern man kan se henne.
Då kommer hon.
Då dansar hon på himlavalvet.
Hon dansar så fint och graciöst.
Hon dansar där i sin gul-grön-röda klänning.
Hon dansar fram på det mörka himlavalvet.
Hon dansar fram så lätt på tå.




Fri vers av tove VIP
Läst 464 gånger
Publicerad 2006-05-04 13:51



Bookmark and Share


    Millimetrusen
Väldigt vackeR:)
kram på dej Tojve:D
2006-05-24
  > Nästa text
< Föregående

tove
tove VIP

Mina favoriter
Tårar